Make-up

Wij werken met de prachtige, huidverzorgende make up van Jane Iredale. De make up bevat alleen natuurlijke ingrediënten die perfect op elkaar afgestemd zijn. Bovendien heeft de make up een farmaceutische kwaliteit, zijn de producten hypoallergeen en niet irriterend zodat de producten ook geschikt zijn voor de zeer gevoelige huid.

Ondanks de zijdeachtige lichtheid van de producten zijn ze zeer duurzaam. Door de lichtheid voelt het alsof je geen make-up draagt. De huid voelt vlekkeloos en volkomen natuurlijk aan en ziet er ook zo uit.

Make-up advies

Tijdens dit één op één advies geven we je tips & tricks over het juiste kleurgebruik en het aanbrengen van alle soorten make up – bij aankoop van 1 of meer producten wordt de €10,- advieskosten in mindering gebracht.

Dag make-up

Een snelle, frisse, natuurlijke make up.

Gelegenheidsmake-up

Een uitgebreide make up voor een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een feest, bruiloft of verjaardag.

Bruidsmake–up

Jouw bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven en dan wil je natuurlijk stralen. Daarom verzorgen wij een frisse, stralende, maar vooral natuurlijke bruids make up. We doen altijd een proef make–up om erachter te komen wat jouw wensen zijn en welke kleuren jou het mooiste staan. Heb je zelf ideeën? Sla foto’s op op je telefoon ter inspiratie.

Op de grote dag komen we op locatie de make up verzorgen, maar je mag natuurlijk ook naar de salon komen als je dit prettig vindt. Glow verzorgt eventueel ook de make up van ouders, familie of vrienden. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit van te voren even aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden. De kosten hiervan zijn €35,- p.p.

Woon je buiten een straal van 10km, dan rekenen wij een reiskostenvergoeding van €0,20 per kilometer.

Arrangementen

Bruidsarrangement Basic
Proef make up – make up op de trouwdag

Bruidsarrangement Medium
Proef make up – lash & brow treatment – make up op de trouwdag

Bruidsarrangement Large
Proef make up – lash & brow treatment – peel – make up op de trouwdag

Bekijk onze andere behandelingen

Huidverbetering

Verbeter je huid met bindweefselmassage, microneedling, peels en dermaplaning.

Facials

Relax Treatment (deluxe), Quick & Clean Treatment, Mommy Treatment.

Brows & lashes

Voor een lash lift, hennabrows of het verven & shapen van jouw wenkbrauwen.