‘Glow today, glow everyday’

Wij zijn Petra en Yvonne, samen hebben wij Glow opgezet. Een winkel vol beauty- en cadeauartikelen met daarnaast een salon waarmee we ons richten op huidverbeterende behandelingen.
In de winkel kun je terecht voor o.a. huidverzorgende make up, ‘troepvrije’ deodorant van Loveli, geurkaarsen en leuke cadeauartikelen.
Ook vind je in de winkel de Observ, dit is een huidscan apparaat waarmee we niet alleen een behandelplan op maat maken, maar ook de juiste huidverzorgingsproducten en zelfs make-up kunnen adviseren.

In de salon richten we ons vooral op behandelingen die huidverbeterend zijn, dit doen we met behulp van o.a. bindweefselmassages, de Skinpen en supplementen. Door van binnen en buiten te werken kunnen we de mooiste resultaten behalen op het gebied van bijvoorbeeld huidveroudering, acné en hyperpigmentatie.
Voor nieuwe klanten hebben we de ‘Meet Glow’ behandeling, zo maak je meteen kennis met de salon, de producten en onze manier van behandelen.
Naast deze behandelingen kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een lashlift, perfect gestylede hennabrows en relaxbehandelingen.
We werken uitsluitend met producten van topkwaliteit van onder andere Image, Jane Iredale en Klapp.

Mijn naam is Yvonne, gediplomeerd huidspecialist. Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man en dochtertje in het mooie centrum van Dokkum.

Na een hele tijd werkzaam te zijn geweest in de detailhandel ben ik weer terug naar m’n roots en ga ik samen met Petra dit nieuwe avontuur aan!

Ik hou me onder andere bezig met de brow en lashtreatments, peelings, microneedling en bindweefselmassages. Ook kun je bij mij een heerlijke relaxbehandeling boeken!

Als je make-up advies nodig hebt of een leuk cadeautje zoekt, help ik je graag in onze shop!

 

Mijn naam is Petra Cnossen, gediplomeerd huidspecialist, 27 jaar en mama van 3 prachtige kids. Samen met hun vader Jan wonen wij in Zwaagwesteinde.
Na ervaring op te hebben gedaan in verschillende schoonheidssalons heb ik 3 jaar geleden de keuze gemaakt mijn eigen salon aan huis te openen. Dit heb ik die jaren met veel plezier gedaan, maar voor een verdere professionalisering was er toch meer ruimte nodig. Samen met Yvonne kan ik een uitgebreid concept bieden met huidverbeterende behandelingen voor een nog mooiere huid!

De afgelopen jaren ben ik mij vooral gaan specialiseren in bindweefselmassages en andere huidverbeterende behandelingen, dit zijn dan ook de behandelingen die ik het meest uitvoer in de salon. Ik vind het fantastisch om te zien dat ik de huid kan verjongen met alleen maar mijn handen. Op een natuurlijk manier huidveroudering tegengaan dat is het mooiste wat er is. Dit is ook mijn passie!
Ook voor nette wenkbrauwen, mooie wimpers en een heerlijke ontspannende behandeling kun je bij mij terecht.
Naast alle behandelingen in de salon vind ik het ook erg leuk een mooie make-up aan te kunnen brengen en te kunnen adviseren op het gebied van voedingssupplementen, voeding of andere producten om je lichaam én huid goed te kunnen verzorgen en te verbeteren. Belangrijk vind ik dat jij jezelf kunt zijn bij mij in een no nonsens sfeer.