IMAGE SKINCARE Peelings

IMAGE Peels zijn zeer krachtige peelings die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. De producten bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten, deze zorgen voor maximale resultaten.

De eerste huidverbeterende en huidverjongende behandeling van IMAGE Skincare is altijd een milde behandeling. De huid kan zo wennen aan de behandeling en de producten van IMAGE Skincare. De resultaten van de peels worden onderhouden of verbeterd door thuisgebruik van IMAGE SKINCARE producten.

Om de mooiste resultaten te behalen raden wij een kuur aan. De duur en frequentie van deze kuur hangen af van de conditie van je huid. Daarom doen we altijd vooraf een intake met een huidscan zodat we goed kunnen beoordelen hoeveel behandelingen er nodig zijn.

 

Glow peel
ASA peel fruitzuurbehandeling

Deze intensieve peeling geeft jouw huid een enorme boost. De peeling bevat hoog geconcentreerde fruitzuren, deze zuren zorgen voor:

◦  het verdwijnen dofheid → GLOWY skin!
◦  het versnellen van de celdeling
◦  het stimuleren van de doorbloeding
◦  het herstellen van het vochtgehalte in de huid
◦  het vervagen van fijne lijntjes

Om deze redenen voeren we deze peel vaak uit bij bruiden, dit doen we een aantal dagen/week voor de bruiloft, de peeling werkt namelijk nog een aantal dagen actief door. Deze behandeling is ook mooi om te combineren met een bindweefselmassage. Doordat de huid mooi doorbloed is na de Glow Peel kunnen we met de bindweefselmassage nog effectiever werken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit geeft een nóg mooier resultaat en een nog mooiere GLOW!

De Glow Peel is te boeken als éénmalige boost voor je huid, maar het is ook mogelijk om in kuurverband te gaan behandelen. De duur en frequentie van deze kuur hangen af van de conditie van je huid. Daarom doen we altijd vooraf een intake met een huidscan zodat we goed kunnen beoordelen hoeveel behandelingen er nodig zijn.