BEHANDELINGEN

Bij Glow Dokkum kun je kiezen voor verschillende behandelingen: huidverbetering, facials, brows & lashes en make-up. Wil je graag meer informatie of advies over welke behandeling geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op!

Huidverbetering

Onze huidverbeterende behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de conditie van jouw huid. Ook zijn deze behandelingen geschikt als je bepaalde klachten hebt waar je graag iets aan zou willen doen. 

Je kunt kiezen voor dermaplaning, verschillende peels, een bindweefselmassage voor zowel het lichaam als gezicht of SkinPen Microneedling. 

Facials

Bij Glow Dokkum hebben we verschillende facial behandelingen die helpen om jouw huid te verbeteren en zorgen voor ontspanning. Je kunt kiezen voor een heerlijke relax behandeling, of bijvoorbeeld een korte, effectieve behandeling die jouw huid een snelle oppepper geeft!

Je kunt kiezen voor dermaplaning, verschillende peels, een bindweefselmassage voor zowel het lichaam als gezicht of SkinPen Microneedling.

Brows & Lashes

Wil je ‘s ochtends minder tijd besteden aan make up, maar toch verzorgd voor de dag komen met gekrulde, volle wimpers en strakke wenkbrauwen?

Bij Glow kun je terecht voor onder andere Lash Lift en Henna Brows, maar natuurlijk ook voor het shapen en verven van de wenkbrauwen.

Make-up

Wij werken met de prachtige, huidverzorgende make up van Jane Iredale. De make up bevat alleen natuurlijke ingrediënten die perfect op elkaar afgestemd zijn. Bovendien heeft de make up een farmaceutische kwaliteit, zijn de producten hypoallergeen en niet irriterend zodat de producten ook geschikt zijn voor de zeer gevoelige huid.