Brows & Lashes

Wil je ‘s ochtends minder tijd besteden aan make up, maar toch verzorgd voor de dag komen met gekrulde, volle wimpers en strakke wenkbrauwen?

Bij Glow kun je terecht voor onder andere Lash Lift en Henna Brows, maar natuurlijk ook voor het shapen en verven van de wenkbrauwen!

Lash lift

De Lash Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de behandeling worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar.

Henna Brows

Door te verven met henna heb je langer plezier van je ‘nieuwe’ wenkbrauwen. De henna hecht aan de huid, daarom is deze behandeling perfect om bijvoorbeeld gaatjes op te vullen, wenkbrauwen gelijk te maken. of gewoon een mooie volle wenkbrauw te creëren.

We bespreken samen jouw wensen en wij geven advies over welke vorm en kleur het beste bij jouw ogen/gezicht past. Daarna worden de wenkbrauwen perfect gemodelleerd d.m.v. epileren en/of harsen.

Het verschil tussen wenkbrauwen verven en hennabrows is dat de normale wenkbrauwverf alleen op de haartjes pakt. Henna hecht juist aan de huid en is hierdoor langer zichtbaar.

Tip: Combineer de Lash Lift en Henna Brows in de Lash en Brow Treatment. Dit is een leuke combi aanbieding én je hebt een aantal weken geen omkijken naar je wimpers én wenkbrauwen!

Wenkbrauwen verven en shapen

Je kunt natuurlijk elke dag in de weer gaan met wenkbrauwpotloodjes en -poeders, maar dat vergt veel tijd. Wil je voor een langere tijd geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen, dan is verven een uitstekend idee. De verf legt een laagje om de wenkbrauwen, waardoor de wenkbrauwen meteen voller lijken. Naast het verven worden de wenkbrauwen natuurlijk mooi geshaped door middel van epileren en harsen.

Bekijk onze andere behandelingen

Huidverbetering

Verbeter je huid met bindweefselmassage, microneedling, peels en dermaplaning.

Facials

Relax Treatment (deluxe), Quick & Clean Treatment, Mommy Treatment.

Make-up

Voor make-up advies, het aanbrengen van dag make-up en gelegenheidsmake-up.