Over glow dokkum

Glow is in 2020 opgericht door Petra en Yvonne, beide gediplomeerd schoonheidsspecialistes en opgezet om samen met jou de beste versie van jouw huid te ontdekken. 

Hoe moeilijk is het tegenwoordig om de juiste huidverzorging te vinden? Elk merk gooit met beloftes, fancy werkstoffen en mooie plaatjes. Op social media prijzen influencers zoveel verschillende behandelingen en producten aan dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat moet en kan makkelijker, toch?

Over glow dokkum

Glow is in 2021 opgezet door Petra en Yvonne. Het is een salon waarbij we ons richten op huidverbeterende behandelingen en daarnaast een winkel vol beauty- en cadeauartikelen.

Je vindt bij ons in de winkel de Observ, dit is een huidscan apparaat waarmee we niet alleen een behandelplan op maat maken, maar ook de juiste huidverzorgingsproducten en zelfs make-up kunnen adviseren.

Onze salon

Maak kennis met ons team

Met GLOW willen we jou helpen om jouw dagelijkse skincare routine perfect af te stemmen op jouw huid. In combinatie met advies over voeding en suppletie én de behandelingen in onze salon gaan we samen op zoek naar de beste versie van jouw huid. Doe je mee? 

Yvonne & Petra

Yvonne

Mijn naam is Yvonne Lenstra, gediplomeerd huidspecialist. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn man en twee dochters in het mooie centrum van Dokkum.

Ik houd me vooral bezig met microneedling, peels, bindweefselmassages en dermaplaning. Ook kun je bij mij natuurlijk de lash en brow treatments boeken.

Als je make-up advies nodig hebt, help ik je ook graag verder. Ik ben groot fan van de natuurlijke, huidverzorgende make up van Jane Iredale. Ik laat je graag zien hoe jouw huid met een frisse, natuurlijke make up nóg meer kan stralen. 

Petra

Mijn naam is Petra Smid – Cnossen, gediplomeerd huidspecialist, 29 jaar en mama van 3 prachtige kids. Samen met hun vader Jan wonen wij in Zwaagwesteinde.

De afgelopen jaren ben ik mij vooral gaan specialiseren in verschillende huid verbeterende behandelingen zoals bindweefselmassages, microneedling en peels. Dit zijn dan ook de behandelingen die ik het meest uitvoer in de salon.

Ik vind het fantastisch om te zien dat ik de huid kan verjongen met alleen maar mijn handen en mooie producten. Op een natuurlijk manier huidveroudering tegengaan dat is het mooiste wat er is, dit is ook mijn passie!

Naast de behandelingen in de salon geef ik graag advies op het gebied van voedingssupplementen, voeding of andere producten om je lichaam én huid goed te kunnen verzorgen en te verbeteren. Bij een goede huidverzorging hoort natuurlijk ook de juiste make up, hier vertel ik je graag meer over in de winkel.

De favoriete producten van Yvonne & Petra