Huidverbetering

Wil je graag de conditie van jouw huid verbeteren? Heb je bepaalde klachten waar je graag iets aan zou willen doen? Onze behandelingen gericht op huidverbetering kunnen je hierbij helpen!

Je kunt kiezen voor dermaplaning, verschillende peels, een bindweefselmassage voor zowel het lichaam als gezicht of SkinPen Microneedling. Als je twijfelt over welke behandeling geschikt voor jouw huid is, neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag!

SkinPen medische microneedling

    De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld, dit betekent dat de SkinPen het meest veilige en effectieve microneedling apparaat is.

Wat doet SkinPen microneedling voor je huid?
We maken we hele kleine wondjes in de huid, deze wondjes gaan herstellen en maken collageen aan. Collageen zorgt voor een stevige gladde huid, dus heb je geen van de bovenstaande huidproblemen kun je je huid ook een flinke boost geven met 1 à 2 behandelingen.

De SkinPen kan in principe het hele jaar worden ingezet, mits je dagelijks met een SPF30+ smeert. De huid wordt door de behandeling verdund, waardoor er bij te weinig bescherming pigmentvlekjes kunnen ontstaan. Ook heb je waarschijnlijk minder resultaat, zonlicht breekt namelijk collageen af en dit heb je nodig om die mooie stevige huid te krijgen!

De behandeling
Je huid wordt gereinigd en gedesinfecteerd, vervolgens brengen we een serum aan. Daarna bewegen we de SkinPen over de huid. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar is goed te verdragen. Tot slot wordt de huid nabehandeld met een lekker verkoelend kompres.

Na de behandeling is de huid rood en warm. Dit is een normaal verschijnsel en neemt vaak 24 uur na de behandeling af. Ook kan de huid een klein beetje schilferen. Dit duurt hooguit enkele dagen. Schilfering is een positief effect, omdat er versneld nieuwe huidcellen worden aangemaakt in de huid.

Voor wie is de behandeling geschikt?

 • Rimpels +/- 6 behandelingen
 • Verslapte huid +/- 6 behandelingen
 • Acnelittekens +/- 6 behandelingen
 • Chirurgische littekens +/- 6 behandelingen
 • Pigmentvlekken 3 – 6 behandelingen
 • Fijne lijntjes +/- 3 behandelingen
 • Grove huidstructuur (grove poriën) +/- 3 behandelingen
 • Doffe huid +/- 3 behandelingen

SkinPen micro-needling wordt altijd in kuurverband uitgevoerd van 3 tot 6 behandelingen om het mooiste resultaat te kunnen bereiken.

Bindweefselmassage

Bij Glow Dokkum kun je kiezen voor een bindweefselmassage voor jouw gezicht of voor je lichaam. Deze massagetechniek verbetert de conditie van jouw huid en kan helpen bij verschillende problemen. Deze behandeling wordt vaak in kuurvorm gedaan.

Bindweefselmassage gezicht

Deze massagetechniek kun je zien als ‘fitness voor het gezicht’. Bij fitness zorg je ervoor dat je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, bij een bindweefselmassage ga je de huidconditie van het gezicht verbeteren. Deze massage verstevigt de huid, stimuleert de doorbloeding, verzacht lijntjes en geeft de huid een natuurlijke ‘GLOW’.

 • Als je je bindweefsel niet goed onderhoud wordt de huid brozer en kwetsbaarder en kunnen de volgende problemen zich voordoen:
 • De huid verslapt
 • Lijntjes en rimpels worden zichtbaarder
 • De huid wordt dof en gauw
 • De huid neemt minder goed producten op
 • Er ontstaan onderhuidse ontstekingen
 • Zuurstoftekort in het weefsel
 • Bloedvaten in de huid verwijden niet voldoende waardoor lijntjes ontstaan
 • Ophoping van vocht en afvalstoffen

Herken jij één of meer van deze problemen? Dan is bindweefselmassage misschien iets voor jou! Wij werken met bindweefselmassage vaak in kuurverband, de duur en frequentie van deze kuur hangen af van de conditie van je huid. Daarom doen we altijd vooraf een intake met een huidscan zodat we goed kunnen beoordelen hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Bindweefselmassage lichaam

Heb jij last van een verslapte of sinaasappelhuid (putjes) op de benen, buik of armen? Dan is een bindweefselmassage dé oplossing.

Door deze intensieve massage wordt de doorbloeding van de huid en het bindweefsel gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden. Je krijgt weer een stevigere huid met een gladde uitstraling.

Om het resultaat te versnellen én onderhouden adviseren wij thuis aan de slag te gaan met het Shaping Board, deze wordt gebruikt om de lastigste delen van het figuur te tonen. Het shaped en verfijnt de contouren, vermindert cellulite, voert vloeistoffen en vetten af die zich in het lichaam hebben opgehoopt en het stimuleert de bloedcirculatie.

Ook met deze behandeling werken we in kuurvorm, we bieden kuurvormen van 8 & 12 behandelingen aan.

 

Peels

Bij Glow kun je kiezen voor de Vitamine C Peel (Image Skincare Signature Facelift) of voor de Glow Peel (ASA Peel fruitzuurbehandeling). De Vitamine C Peel bevat een hoge dosis vitamine C, dat zorgt voor een frisse en egale huidskleur. De Glow peel is een intensieve peeling die jouw huid een enorme boost geeft.

Vitamine Peel (Image Skincare Signature Facelift)

De Image Skincare Signature Facelift is één van de populairste peeling behandelingen van Image Skincare. De peeling bevat een hoge dosis vitamine C, dit antioxidant zorgt voor een frisse en egale huidskleur en vermindert oppervlakkige pigmentvlekken.

De peeling wordt in 4 laagjes op de huid aangebracht en laag voor laag worden ze ingemasseerd. Naast vitamine C bevat de peeling ook glycolzuur en retinol die samen de celvernieuwing stimuleren waardoor de mooie, nieuwe huid eerder zichtbaar zal worden. De huids zal egaler worden, gladder aanvoelen en een frissere uitstraling krijgen. Direct na de behandeling voel en zie je meteen resultaat.

Om het beste resultaat te krijgen is het belangrijk om naast de behandelingen in de salon ook thuis de producten van Image Skincare te gebruiken. Hierover krijg je een advies tijdens je behandeling.

Image Skincare Signature Facelift is geschikt voor:
◦ alle huiden
◦ huiden met vlekjes die geëgaliseerd moeten worden
◦ droge en vochtarme huid
◦ rosacea huid

Glow peel (ASA peel fruitzuurbehandeling)

Deze intensieve peeling geeft jouw huid een enorme boost. De peeling bevat hoog geconcentreerde fruitzuren, deze zuren zorgen voor:

 • Exfolieert, dus minder dode huidcellen, minder ontstekingen  > Glowy huid! 
 • Het versnellen van de celdeling
 • Het stimuleren van de doorbloeding
 • Het herstellen van het vochtgehalte in de huid
 • Het vervagen van fijne lijntjes

Om deze redenen voeren we deze peel vaak uit bij bruiden. Dit doen we een aantal dagen/week voor de bruiloft, de peeling werkt namelijk nog een aantal dagen actief door. Deze behandeling is ook mooi om te combineren met een bindweefselmassage. Doordat de huid mooi doorbloed is na de Glow Peel kunnen we met de bindweefselmassage nog effectiever werken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit geeft een nóg mooier resultaat en een nog mooiere GLOW!

De Glow Peel is te boeken als éénmalige boost voor je huid, maar het is ook mogelijk om in kuurverband te gaan behandelen. De duur en frequentie van deze kuur hangen af van de conditie van je huid. Daarom doen we altijd vooraf een intake met een huidscan zodat we goed kunnen beoordelen hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Dermaglow

Om je huid dit voorjaar een flinke oppepper te geven kun je vanaf vandaag de Dermaglow behandeling boeken.

Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd, voeren we dermaplaning uit en brengen we een fruitzuurpeel aan. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huid er meteen frisser, egaler en gladder uit ziet.

 • =Donshaartjes worden verwijderd, dit geeft een natuulijke GLOW
 • =Direct resultaat, dus perfect voor een feestje!
 • =Exfolierend en hydraterend, dit zorgt voor een frisse teint en minder ontstekingen

Dermaplaning

Met een dermaplaning behandeling worden alle dode huidcellen en donshaartje verwijderd doormiddel van een steriel chirurgisch mesje dat speciaal voor dermaplaning is ontworpen. Hiermee ‘schrapen’ we over de huid waardoor de hoornlaag wordt verdund.

Door het verwijderen van deze ‘doffe’ laag ontstaan een prachtige, gezonde GLOW!
Ook zorgt deze behandeling ervoor dat de producten die we tijdens de behandeling gebruiken beter worden opgenomen, dit geldt ook voor de producten die je thuis gebruikt.

 • =De behandeling is niet pijnlijk
 • =De haartjes groeien niet dikker terug
 • =De haartjes groeien niet donkerder terug

Bekijk onze andere behandelingen

Make-up

Voor make-up advies, het aanbrengen van dag make-up en gelegenheidsmake-up.

Facials

Relax Treatment (deluxe), Quick & Clean Treatment, Mommy Treatment.

Brows & lashes

Voor een lash lift, hennabrows of het verven & shapen van jouw wenkbrauwen.